banner

Themabijeenkomst over eenzaamheid in Oisterwijk


De VHVO Themabijeenkomst is dinsdagavond 22 oktober 2019 in het Raadhuis aan de Lind. Het onderwerp is:Wat kunnen vrijwilligers betekenen voor de aanpak van Eenzaamheid?

Vrijwilligers helpen met in- en uitstappen en rijden korte ritten van huis naar het centrum van Oisterwijk.

De presentator en gespreksleider is Mieke Mes. Zij is ook betrokken bij de bijeenkomst “Een tegen Eenzaamheid” van 1 oktober in Tiliander, georganiseerd door het Platform Kwetsbare Inwoners Oisterwijk. Veel vrijwilligers van de leden van de VHVO krijgen bij hun werkzaamheden te maken met Eenzaamheid. Het doel van deze Themabijeenkomst is de kennis en vaardigheden van de vrijwilligers te vergroten. Er is zeker ook ruimte voor eigen vragen en/of ervaringen. Deze avond is dus aanvullend op de bovengenoemde bijeenkomst van 1 oktober.

De bijeenkomst is bedoeld voor alle vrijwilligers, maar coördinatoren, management en bestuursleden van de leden van de VHVO zijn uiteraard ook welkom. Graag aanmelden voor de bijeenkomst via het secretariaat van VHVO.  U bent van harte welkom! De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur