banner

The Billy Joel Experience in Tiliander Oisterwijk


De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger “The Pianoman” maar ook swingende rockers zoals “My life”, prachtige ballads zoals “Honesty” of lekkere Rock & Roll zoals “Only the good die young”. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat.
Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan.

Alexander samen met zijn band (Foto: Charles Groeneveld)

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met zijn band “003” bracht hij eerder 5 singles en een dubbel live album uit met eigen werk dat door menig radiostation met enthousiasme ontvangen is en de nodige airplay heeft mogen genieten. Na 5 jaar vond dit team het tijd om een nieuw avontuur aan te gaan. Gezamenlijk werd besloten om
het oeuvre van Billy Joel onder handen te nemen. Het resultaat? The Billy Joel Experience!

The Billy Joel Experience is te zien op vrijdag 11 oktober om 20.30 uur in Tiliander te Oisterwijk. Entree €22,50. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Tiliander of bellen naar 013- 207 3333.