kooplokaal

Spring mee met 15 jaar bockspringen in Moergestel


Op zondag 13 oktober organiseert de Vereniging Bierproeven Moergestel in samenwerking met de Horeca Moergestel de vijftiende editie van het traditionele Bockspringen.

Het mooie terras van ’t Draaiboompje in Moergestel.

In grote getale trekken ook dan weer honderden Moergestelnaren en bierliefhebbers uit de regio door Moergestel van café naar café. En het is deze keer aanpoten geblazen. Wil je als waardige deelnemer alle biertjes proeven en eindigen met een volle strippenkaart, dan moet je langs 11 deelnemende horeca zaken. Bovendien dien je ook nog op te stappen op een van de rondrijdende Bockenwagens. Zij brengen je naar de drie locaties die buiten het centrum liggen en halen je daar ook weer op. En dat zijn supergezellige ritjes.

De organisatie heeft ook nu weer veel werk gemaakt van de selectie van bockbieren en bijbehorende hapjes. Men is er in geslaagd een breed scala van bieren van grotere en kleinere brouwerijen in te slaan. En ook dit jaar is de herfstbock van Brouwhuys Reuz verkrijgbaar bij De Reuselhoeve. Daar wordt de bock uit een heuse brouwketel getapt en ben je ook nog in de gelegenheid om de brouwerij te bekijken.

Feestavond
Koop op zondag 13 oktober je strippenkaart bij een van de deelnemende Moergestelse horeca gelegenheden. Start om 13.00 uur met je groep van vrienden, kennissen en familieleden. Maak je rondje door de kern van Moergestel en spring op de Bockenwagen voor de rit naar het Draaiboompje, La Moer en de Reuselhoeve. Eindig bij Den Boogaard. Lever daar je strippenkaart in onder vermelding van je eigen naam. Dan ding je dezelfde avond nog mee naar een van de mooie prijzen, die tijdens de feestavond in Den Boogaard worden uitgereikt. Let op: dubbele namen inleveren heeft geen zin. Je maakt niet meer kans, want bij de trekking verwijderen we eerst alle dubbele namen!!!Het wordt een onvergetelijk evenement. Want met zijn allen afsluiten in Den Boogaard met DJ Tommy Santo en zanger Frank Smeekens is nieuw en uniek. Bovendien kunnen de Bockliefhebbers ook nog de enige echte Gesselse Bockbestellen, eenmalig gebrouwen door Brouwhuys ReuZ.
Geniet van de lekkere smaken van de biertjes en de hapjes, van de afsluitende feestavond met muziek en de Gesselse Bock en vooral van elkaars gezelligheid. Graag tot zondag 13 oktober. Start 13.00 uur tot… de late uurtjes!!