koopzondag

Sinterklaas komt eraan!


Over een paar weken is het weer zover; Sinterklaas komt aan in Nederland! Ook in Haaren, Moergestel en Oisterwijk zal hij samen met zijn pieten een bezoekje brengen.

Moergestel

Op 16 november komt de Sint aan in Moergestel, Sinterklaas en zijn pieten komen dit jaar aan via de Herengoedstraat. De plaatselijke harmonie Prinses Juliana zal de Sint rond 13:30 uur ophalen voor de rondrit door Moergestel. Na de intocht is om 16.00 uur de eerste show in het Draaiboompje. Zondag 17 november is er een show om 13:00 uur & 15:30 uur.

Haaren

Zondag 17 november om 13:00 uur is Sinterklaas in Haaren op het Monseigneur Bekkersplein. Om 13.45 uur is er een officieel ontvangst op het plein bij het gemeentehuis. Daarna barst het Sinterklaasfeest los in Den Domp met spelletjes, muziek en dans voor alle Haarense kinderen tot en met groep 5.

Oisterwijk

Zondag 17 november is ook het feestelijk onthaal in Oisterwijk. Om 14.13 uur komt hij met de trein aan; kinderen en hun ouders wachten voor het station tot hij met zijn Pieten door het raam van de eerste verdieping zal verschijnen. Daarna stapt Sinterklaas op zijn paard, naar Tiliander aan het Sint Nicolaasplein. Hierna begint ook de huis-aan-huiscollecte en worden de kaarten voor de voorstellingen in Tiliander verspreid. 30 november en 1 december ontvangt Sinterklaas de kinderen met het juiste kaartje, om 10.00, 11.30, 13.00, 15.00 en 16.30; zaterdag ook nog om 18.00 uur.