banner

RKSV Nemelaer Haaren en Voetbalsupport slaan handen ineen


Na een succesvolle pilot wordt er dit seizoen verder vorm gegeven aan de samenwerking tussen RKSV Nemelaer en Voetbalsupport. Een samenwerking waarbij een aantal trainingen bij RKSV Nemelaer begeleid worden door professionele voetbaltrainers.

Een van de damesteams van Nemelaer.

Kevin van Kempen, oud speler Nemelaer 1, is vanuit voetbalsupport de initiatiefnemer en verbinder. Voetbalsupport is voor voetbal een nieuw concept, maar het concept is een bewezen concept in de hockeysport.

Voetbalsupport heeft als missie om alle amateurverenigingen te ondersteunen met professionele voetbaltrainers zonder kosten voor de amateurvereniging. Dit doen ze door FC Den Bosch, amateurverenigingen en bedrijven met elkaar te verbinden. Dit voor voetbal nieuwe concept zorgt ervoor dat niet alleen de kinderen bij een profclub een professionele voetbaltraining krijgen, maar ook de kinderen bij de amateurvereniging. Naast de kinderen worden ook de jeugdtrainers van de vereniging betrokken bij dit concept. Doordat de trainers professioneel en individueel begeleid worden versterkt dit de amateurvereniging geweldig.

De voetbalclub en Voetbalsupport kijken uit naar de mooie samenwerking!