banner

Overval op woning in Oisterwijk


De politie is vanmorgen kort voor 7.00 uur een zoekactie gestart naar daders van een overval.

Een vrouw en kinderen in de woning zijn erg geschrokken.

Veel politie op de been bij overvallen woning in Oisterwijk (Foto Toby de Kort)

In de Brede Steeg werd een woning overvallen door woning 2 daders. Zij waren gekleed in donkere hoodie, met sjaal voor de mond. Ze zijn ongeveerĀ  1.75 lang, gespierd.

Tips? Bel 0800-0011

Een bewoonster en haar twee kinderen kregen vanmorgen, maandag 21 oktober om 6.30 uur, de schrik van hun leven. Twee mannen vernielden een ruit, drongen het huis aan de Brede Steeg binnen en eisten geld. De politie heeft de zaak in onderzoek.

De daders, beiden gekleed in een donkerkleurige hoodie en een sjaal voor het gezicht, eisten geld. Uiteindelijk zijn zij zonder buit vertrokken. Het slachtoffer en haar twee kinderen bleven ongedeerd, maar geschrokken achter. Er zijn geen wapens gebruikt.

Direct werd er een oproep gedaan via Burgernet, maar er is nog geen verdachte aangehouden. Bent u getuige geweest van de overval of heeft u meer informatie over de daders? Bel dan met 0900-8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

Eerste indruk (Update)

In eerste indruk is uitgegaan van personen met een Oost Europees uiterlijk in de leeftijd van 25 tot 30 jaar. Dit is via de whatsapp-groep in de buurt verspreid. De politie laat weten hier bij nader onderzoek niet zeker over te zijn, en wil mogelijke andere uiterlijke kenmerken en leeftijd niet uitsluiten.

 

Delen: