banner

Open dag Zorgtuinderij de Es in Haaren


Op donderdag 10 en vrijdag 11 oktober ben je van harte welkom om kennis te maken met Zorgtuinderij de Es in Haaren.

De medewerkers en cliƫnten heten je graag welkom!

Je kunt kennismaken met het team en de bijzondere plek. Op Zorgtuinderij de Es wordt elke dag weer voor een mooie dag voor mensen met een zorgvraag gezorgd. De senioren helpen bij het bereiden van de maaltijd, kletsen of wandelen wat of doen iets anders waar zij zin in hebben.

De mensen in herstel van burnout of met een psychiatrische aandoening werken lekker mee in de tuinderij of in de keuken van de tuinkamer. Ben je, of ken je, iemand die baat heeft bij een stukje begeleiding door ons, schroom niet om even langs te komen. De Zorgtuinderij ontvangt je graag op donderdag 10 of vrijdag 11 oktober tussen 10.00 uur en 12 uur of tussen 14.00 uur en 16.00uur uur op Eind 19c in Haaren.