banner

Oisterwijker krijgt jaar cel voor overval op benzinepomp


Op 3 juni werd de BP in Oisterwijk onder bedreiging van een mes overvallen. De politie riep inwoners op uit te kijken naar de man, die in bezit was van een mes. Woensdag 19 juni is de man opnieuw ‘op bezoek geweest’. De medewerker kon de deur net op tijd sluiten.

Politie opnieuw bij de BP in Oisterwijk, dader zou bekend zijn, maar loopt nog vrij rond (Foto: Jack Brekelmans )

Volgens de politie is na het eerste incident een onderzoek gestart naar de verdachte. Uit dat onderzoek was niet voldoende duidelijk bewijs gekomen voor de identiteit van deze verdachte om deze persoon aan te laten houden. Na de tweede overval (poging) is dat wel gelukt. De man werd op filmbeelden herkend.

Het Brabants Dagblad heeft laten weten dat de man een jaar cel krijgt, plus een half jaar voorwaardelijk.