banner

Nieuwsklok zoekt bezorgers in Haaren, Moergestel en Oisterwijk


Voor liefhebbers van de Nieuwsklok die op woensdag uitkijken naar het gratis weekblad, is het een irritatie als dat een keer niet gebeurt. Het wordt nog erger als het blad ook de dag erna niet in de bus ligt. Dan ontstaat een bezorgklacht. Is er een oplossing denkbaar?

Bezorgers
In haast elk weekblad worden wel bezorgers geworven, niet altijd met resultaat. Het jonge volk is niet geïnteresseerd, vakkenvullen verdient beter, denkt men. Een papieren medium is niet hun ding wellicht. Over het algemeen is de bezorging gewoon goed, vooral wanneer de bezorger iemand is die het al sinds jaar en dag doet. Maar als die vaste bezorger wegvalt wordt het moeilijk en vallen er gaten. Helpt u mee?

Fons en Magda bezorgen iedere week samen met veel plezier: “We zijn er even lekker een uurtje uit en mensen zijn altijd blij om ons te zien, want we komen het weekblad brengen.”

Bezorger-zijn heeft wel iets weg van een functionele wandeling. Let vooral op het woord “wandeling”, want wat zegt de dokter als je met klachten komt? Steeds vaker geeft hij leefstijladviezen: bewegen! Kom van die bank af, bewegen is goed, of je nu jong of ouder bent!

Open uitnodiging
Dit bericht is een open uitnodiging om je bij ons te melden en om net zoals Fons en Magda (zie foto) het nuttige en het aangename te verenigen en een weekblad te bezorgen. Het is gezond en aangenaam, als je een uur of anderhalf buiten loopt, daarnaast maak je mensen blij met een op tijd bezorgd weekblad.

Dus fitte ouderen: neem een wijk! En als je niet meer zo fit bent is het wellicht een kans om fit te worden. Jongere mensen mogen ook reageren uiteraard. Ga naar www.uitgeverijemdejong.nl/bezorging en vul daar het aanmeldformulier in. Er wordt dan z.s.m. met u contact opgenomen.

Afhaalpunten
Uw weekblad een keer niet ontvangen? Haal dan een exemplaar op bij genoemde adressen en geef uw bezorgklacht graag door op website www.uitgeverijemdejong.nl.