banner

Nationale Recycleweek in Oisterwijk


Van 14 t/m 21 oktober is het Nationale Recycleweek. Wecycle organiseert in Nederland de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen. Ook Oisterwijk doet mee!

De Milieustraat in Oisterwijk (Foto: Rens van de Plas).

Ontvang een kadootje
Heeft u nog een elektrisch klein apparaat thuis liggen of energiezuinige lampen die niet meer branden? Lever het in bij de Milieustraat. In ruil voor minimaal drie lampen krijgen de snelle inleveraars een leuk én leerzaam kaartspel. De Milieustraat is geopend op woensdag van 13.30 – 16.30 uur en op zaterdag van 09.00 – 15.00 uur.

De ingeleverde apparaten laat Wecycle recyclen tot nieuwe grondstoffen. Daarnaast komen schadelijke stoffen niet in het milieu en wordt de uitstoot van CO2 vermeden. Ook in onze gemeente staat een bak van Wecycle, bij de Milieustraat.