kooplokaal

Najaarsmarkt Scouting Moergestel


Zondag 27 oktober 2017 vanaf 10.00 uur organiseert Scouting St. Jan Moergestel weer haar jaarlijkse speelgoed-, kinderkleding- en rommelmarkt in verenigingsgebouw Den Donk aan de Bosstraat in Moergestel.

De welpen van de scouting in Moergestel

Drie in één dus!! De markt is bij uitstek de plaats om speelgoed, kinderkleding en allerhande tweedehandsspullen te kopen of te verkopen die nog in prima staat zijn, maar waar uw kinderen bijvoorbeeld te groot voor zijn geworden. Of spullen die al een tijdje in de weg staan, maar waarvan je het zonde vindt om ze weg te gooien. Want iemand anders is er misschien wel erg blij mee! De scoutingmarkt is geheel overdekt en dus volledig weersonafhankelijk. Er is ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid. De entreeprijs bedraagt slechts € 1,50. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Als u zelf spullen wilt verkopen, kunt u daarvoor één of meerdere tafels huren. Een tafel van ca. 2 m² kost €10,00, gebruik van een eigen kledingrek van ca 1 m kost €5. Als u niet zelf wilt verkopen, maar nog wel bruikbare spullen heeft waar u niets meer mee doet, dan kunt u dit op zaterdag 26 oktober tussen 13.00 en 15.00 uur br engen bij Den Donk, Bosstraat 1a in Moergestel. De scouting verkoopt het dan zelf, de opbrengst is volledig voor de scoutingvereniging. U kunt ook bellen naar het onderstaande nummer, de spullen woren dan gratis bij u opgehaald.

Inschrijven voor de markt kan heel makkelijk door een e-mail te sturen met uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal gewenste tafels naar rommelmarkt.scouting@gmail.com. Ook voor nadere informatie, aanmelding of het maken van een afspraak voor het ophalen van spullen kunt u mailen naar dit mailadres of bellen met Henk van Oort: 06-34539706.