banner

Mantelzorgers verdienen ook aandacht


Dag in dag uit voor een naaste zorgen, kan naast het huishouden, werk of kinderen een zware belasting zijn. De meeste mantelzorgers vinden het vanzelfsprekend om te zorgen voor een naaste. De mantelzorg geeft vaak voldoening omdat u zorgt voor iemand waar u om geeft. Toch vindt de gemeente het belangrijk om de mantelzorgers te belonen voor hun tomeloze inzet. Dit doen we met de mantelzorgwaardering en een mantelzorgdag.

Tijdens de dag van Mantelzorger worden Mantelzorgers in het zonnetje gezet

Mantelzorgwaardering
Mantelzorgers, die bekend zijn bij het Steunpunt Mantelzorg, ontvangen een kleine attentie; de mantelzorgwaardering. Bent u nog niet bekend bij het Steunpunt Mantelzorg Haaren maar bent u wel mantelzorger voor een zorgvrager in Haaren? Stuur dan een e-mail naar het steunpunt, ter attentie van Annelies Bolkestein. U ontvangt dan een formulier dat u kunt terugsturen.

Mantelzorgdag
Alle mantelzorgers die zorgen voor een zorgvrager uit Haaren zijn van harte welkom op de Mantelzorgdag op vrijdag 8 november. Die dag worden de mantelzorgers in het zonnetje gezet. De werkgroep Mantelzorg heeft weer haar uiterste best gedaan en een leuk en gevarieerd programma vol entertainment samengesteld.

Programma
Vanaf 11.30 uur kunt u binnen lopen bij Den Domp. U wordt op ludieke wijze onthaalt. Om 12.00 uur start het programma en aansluitend kunt u genieten van een heerlijke lunch. Na een gezellige middag worden om 16.00 uur de deuren gesloten.

Meer informatie
Wilt u meer informatie, heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Ineke Matheeuwsen van het Steunpunt Mantelzorg Haaren, inekematheeuwsen@countourdetwern.nl

DTZ logo low