banner

Live bij Mie Pieters: Sugar Mama


Zondag 6 oktober speelt Sugar Mama live bij Mie Pieters.

De bandleden van Sugar Mama

Sugar Mama speelt sinds ’86 hun eigen soort blues, boogie, rock ‘n roll en aanverwante roots muziek. Op festivals (Oerol, Giethoorn en vele andere) en in talloze kroegen in binnen en buitenland, op radio en tv als echte liveband. Gewend aan lange nachten hebben zij voldoende covers achter de hand. Hun ware passie ligt echter bij het bewerken van oude, vaak akoestische blues en eigen werk.

De band bestaat uit: Bas de Jong, (voc, gitaar, mondharmonica, mandoline), Kris Hartman (voc, drums), Rene Merbis (gitaar) en Ton Tacke (bas). Muziekkrant Oor schreef: Een echte live band… Ziet kans de meest kale gymzaal in een gezellig zweterig hol om te toveren…. Donegal Live (Ierland): This band proved that the blues, at least in Holland, is alive and kickin’…. If you want to boogie, check out Sugar Mama!

Sugar Mama is op zondag 6 oktober vanaf 15.00 uur te horen bij Mie Pieters, gratis entree.