banner

Lezingen Culturele Kring Adriaen Poirters Oisterwijk


De Stichting Culturele Kring Adriaen Poirters verzorgt ook dit jaar voor mensen uit Oisterwijk en omgeving tien lezingen over uiteenlopende onderwerpen.

Adriaan Poirters

De lezingen worden gehouden door deskundigen van hoog niveau in hun vakgebied zoals bijvoorbeeld de lezing door Professor Aart deZeeuw over milieu is economie; de lezing over Calvijn door Professor Mirjam van Veen en de lezing door Professor Pieter Tops over georganiseerde criminaliteit.

De 10 bijeenkomsten worden steeds gehouden op de dinsdagavond in de periode oktober t/m maart in Cultuurcentrum Tiliander te Oisterwijk van 20.00 tot 22.00 uur. Wilt u dat eens meemaken of wilt u lid worden ? U bent van harte welkom om een keertje te komen luisteren. Graag aanmelden via de website. De eerste lezing vindt plaats op 15 oktober a.s. Deze lezing zal worden verzorgd door Professor Jan Anne Roukema. Hij zal spreken over de grenzen aan de zorg. Meer informatie over deze lezing vind u op de website van Tiliander.