kooplokaal

Korendag in Den Boogaard Moergestel


Het meezingkoor “Agge mar Weg bent” uit Moergestel en het smartlappenkoren “Jeremiade” en “De Molenzangers” beide uit Oisterwijk bundelen opnieuw hun muzikale en zang kwaliteiten.

Koor Agge mar weg bent

Tijdens een gezamenlijk optreden met 150 zangers en hun muzikale begeleiders. Op het repertoire staan veelal Nederlandstalige liedjes en smartlappen.

Dit optreden zal plaatsvinden op zondag 20 oktober in den Boogaard aan het kerkplein in Moergestel, waar als u op tijd bent de stoelen voor u klaar zullen staan. De zaal is open vanaf 12.30 uur. De optredens starten om 13.30 uur. De koren zullen zowel afzonderlijk als in combinatie voor u optreden en zoals gebruikelijk wordt u uitgenodigd om mee te zingen. De entree voor de zaal en hetparkeren is gratis.

De Meezing-korendag is te bezoeken op zondag 20 oktober om 13.30 uur in Den Boogaard te Moergestel. Entree gratis. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Den Boogaard of bellen naar 013- 207 3444.