ondernemers

Kom onbeperkt genieten in de Oisterwijkse Bossen


Op 16 oktober, organiseert Natuurmonumenten Oisterwijk een middag speciaal voor mensen met een beperking.

Met het hele gezin op pad in de natuur (Foto: Natuurmonumenten- Andries de la Lande Cremer)

Vanaf 13:00 uur is er van alles te beleven rond het Bezoekerscentrum Oisterwijk. Zo kun je een kijkje nemen bij de nieuwe, toegankelijke route door de bossen en langs vennen. Of ga op pad met de boswachter, sluit aan bij een workshop of doe mee aan een van de andere activiteiten. Wil je bij deze middag aanwezig zijn? Meld je dan even aan via de website van Natuurmonumenten.

‘Iedereen moet van de natuur kunnen genieten.’
“Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een bezoek aan de natuur mensen gelukkiger én gezonder maakt. Wij vinden dat iedereen de kans moet hebben om van de natuur te genieten. Oók de vier miljoen Nederlanders voor wie het, door een beperking, niet vanzelfsprekend is om de natuur in de gaan. We gaan nog veel meer doen om deze groep te verwelkomen in onze gebieden. Hopelijk inspireren we gemeenten, provincies en zorginstellingen om samen met ons door te gaan met deze ontzettend belangrijke opdracht.” aldus Marc van den Tweel, directeur van Natuurmonumenten.