kooplokaal

Joke van den Dries exposeert in huiskamer De Inloop


Tot begin januari 2020 zijn er een aantal kleurrijke schilderijen te bewonderen in huiskamer De Inloop aan de Kerkstraat 48 in Oisterwijk.

Werk van Joke van den Dries (foto: Hennie van den Berg)

Joke van den Dries begon met schilderen nadat haar tweede kind geboren was. Dat is alweer zo’n 35 jaar geleden. Inmiddels heeft ze veel geleerd bij de schilderclub in de Waterhoef en van Clasina Hofman van wie ze 16 jaar les heeft gehad. En nog steeds is het haar lust en haar leven. Ze werkt voornamelijk met olieverf en acryl maar sinds een paar jaar is Joke ook druk in de weer met aquarel.

Eigen expositie
“Ik heb nog nooit een expositie gehad van mezelf. Wel met de schildergroep van de Waterhoef vorig jaar in verzorgingshuis de Vloet. Dus ook dat is weer spannend”, zo vertelt een enthousiaste Joke. Naast het schilderen is zij ook gastvrouw bij de creatieve middagen van huiskamer De Inloop waar haar creatieve kant goed van pas komt. Op de vraag waarom ze haar schilderijen hier laat zien, antwoordt ze gedecideerd: “Ik hoop dat er met plezier naar gekeken wordt”.

Wanneer te zien
Op dinsdag- en donderdagmiddag én vrijdagochtend kunt u gewoon even binnenlopen en natuurlijk kunt u ze ook bewonderen als u een van de activiteiten bezoekt. Meer informatie over huiskamer De Inloop en alle activiteiten vindt u op de website van het Inlooppunt Oisterwijk.