banner

Festival Futura zoekt modellen


Op zaterdag 30 november organiseert DEH samen met de gemeente Festival Futura.

Festival Futura in Haaren

Dit jaar is het thema tweede kans = eerste keus. Geef uw oude spullen een tweede kans door ze op te knappen of er iets heel anders van te maken. Tussen 13.00 en 18.00 uur is er van alles te bekijken, te kopen en proberen op het gebied duurzaamheid.

Modeshow
Eén van de hoogtepunten is een modeshow. Hiervoor is de organisatie op zoek naar vijf modellen. Heeft u altijd al eens op een catwalk willen lopen, vroeger gedroomd van een modellencarrière of lijkt het u gewoon fantastisch om een keer een modeshow te lopen? Stuur dan een e-mail naar communciatie@haaren.nl en er wordt contact met u opgenomen. Ervaring is niet vereist, enthousiasme wel!

Delen: