banner

Festival Futura zet je graag in de spotlight!


Op zaterdag 30 november organiseren Duurzame Energie Haaren (DEH) en de gemeente samen weer Festival Futura.

Festival Futara zet iemand in de schijnwerpers! 

Het is de tweede keer dat dit festival wordt gehouden. Het duurt nog even maar de organisatie is in volle gang. Deze editie staat in het teken van ‘tweede kans = eerste keus’. Hoe maak je van niets iets? Hoe goed kun je shoppen in een kringloopwinkel?

Tijdens dit festival zet de organisatie iemand op een bijzondere manier in de schijnwerpers. Je ziet dat je ook met een duurzame kijk iemand goed kunt stylen. De organisatie zoekt iemand die het verdient om een keer te worden gekleed door een stylist en onder handen wordt genomen door een kapper en visagist. Bent u de persoon die gezocht wordt of kent u iemand die hiervoor in aanmerking komt? Stuur dan een e-mail naar communicatie@haaren.nl.

Delen: