ondernemers

Culinaire WijnSpijs Wandeling in Oisterwijk


Op 24 november is de WijnSpijs Wandeling in Oisterwijk. Dit is een gezellige, culinaire wandeling langs Moor Wining & Dining, Otori, The George, Zinin en de Keuken van Leer.

Bezoek vijf sfeervolle restaurants in Oisterwijk

Bij ieder restaurant ontvangt de deelnemer een overheerlijk wijn-spijs combinatie. De afterparty is bij de Keuken van Leer op het terrein van de voormalige leerfabriek KVL. Kom de Brabantse gezelligheid proeven! Struin door het gezellige Oisterwijk, waar één van de oudste Lindebomen van het land staat, al meer dan 700 jaar! Een evenement voor en door Oisterwijkers, met een culinaire uitnodiging voor eenieder die ‘van Oisterwijk wil proeven’.

Goede spijzen en goede wijnen worden gecombineerd met Brabantse gastvrijheid. Dat is, zo hebben we al eerder gezien, een gouden combinatie. Deelname aan dit unieke evenement, inclusief 6 gerechten, 6 wijnen in 5 restaurants bedraagt 64 euro per persoon.