glasvezel

Coderdojo in de Bibiliotheek


Heb je altijd al willen leren hoe je moet programmeren op een computer?

Programmeren kun je leren!

Kom dan zaterdag 9 november van 14:00 uur – 15:30 uur naar de bibliotheek van Oisterwijk. Het thema van deze bijeenkomst is programmeren met M-bot robot. Deze robot kun je programmeren om te voetballen of te tekenen.

Programmeren samen met je ouders 
In de Bibliotheek is er om de 6 weken een Coderdojo bijeenkomst waar je van alles kunt leren over programmeren en wat je ermee kan. Elke keer leer je een ander manier van programmeren. Van een spel tot een robot. Coderdojo is er voor kinderen tussen de 7-12 jaar die samen met een volwassene willen leren programmeren. Voor zowel beginners als gevorderden. Deelname is gratis maar wel graag aanmelden via de website van eventbrite.

De volgende bijeenkomst is op 14 december.