banner

Cocktail of Music, een jaarlijks muziekfeest in Oisterwijk


Al enkele jaren is Showband Taxandria een andere weg ingeslagen, in plaats van marcheren door de straten en taptoes verzorgen, is Taxandria een zeer eigentijds orkest met combo onder leiding van Antoine van Rooij geworden.

Showband Taxandria speelt tijdens Cocktail of Music verschillende nummers

En dat met een zeer breed muzikaal repertoire. Zelfs heeft Taxandria tegenwoordig hun eigen zanggroep die onder leiding staat van zangcoach Lilly Weerda. Maar ook is Slagwerk Taxandria nog steeds hard aan de weg aan het timmeren onder leiding van Roel Eijgermans. Zo is Taxandria hard onderweg naar het 70 jarig bestaan volgend jaar en toekomst proef!

Het jaarlijks hoogtepunt is het organiseren van een avondvullende feestavond in Tiliander, Cocktail of Music. Op deze avond gaat het dak van Tiliander eraf met een breed repertoire aan nummers. Van een mooie ballad tot grote feestnummers. De titel Cocktail of Music zegt alles. De variatie aan muziek is groot deze avond. Na het succes van de eerdere edities is het concept onveranderd gebleven. Goede muziek luisteren, een dansje mee doen, heerlijk met een glaasje drinken in de hand. Maar er is natuurlijk ook een goede zitplek georganiseerd voor de mensen die iets minder ter been zijn en willen zitten.

De voorverkoop is al reeds weer gestart, voor kaarten kunt u terecht bij Leo van der Steen Witgoed, Zorgatelier Wallap of bij de leden van de Showband. Komt u ook luisteren op zaterdagavond 26 oktober naar Taxandria Tijdens Cocktail of Music editie 2019?