banner

Buurtpreventieteam Oisterwijk helpt inbraken voorkomen


Heb jij ze al gezien? De mensen van Buurtpreventieteam Oisterwijk gingen de straat op om tips te geven om inbraken te voorkomen.

Het Buurtpreventieteam Oisterwijk geeft advies om inbraken te voorkomen (Foto: Gemeente Oisterwijk).

De afgelopen twee maanden zijn in Oisterwijk 21 auto-inbraken gepleegd. Vorig jaar waren dat er 10. De meeste auto-inbraken vonden plaats in de wijken Westend en Pannenschuur. Maar ook in andere wijken is het zaak alert te zijn. Dieven zijn inventief, gelukkig kun je van alles doen om te zorgen dat je auto geen interessante prooi voor ze is. Lees hier meer tips, of meld je aan voor het team, en help mee!  Wil jij helpen om Oisterwijk, Moergestel en Heukelom nog veiliger te maken? Mail dan naar gemeente@oisterwijk.nl.

DTZ logo low