banner

Brocante en Curiosa markt in Oisterwijk


Rotary Club Oisterwijk organiseert voor de tweede maal een gezellige Brocante en Curiosa markt in Oisterwijk.

De rommelmarkt in Oisterwijk

Een markt is altijd gezellig. (foto Joris van der Pijll)

Op zondagmiddag 3 november 2019 ben je vanaf 13:00 uur welkom op de Schijfstraat 13 in Oisterwijk. Onder het genot van een lekker hapje, drankje en lekkere muziek zal er gezocht worden naar mooie en unieke stukken. De opbrengst gaat volledig naar lokale projecten voor ondersteuning van de jeugd.

Naar verwachting zullen er veel hulp-Sinterklazen zijn die een leuk speelgoed cadeau gaan vinden. Op de Facebook pagina van de club  worden vanaf 20 oktober elke dag foto’s geplaatst van de leukste aangeboden stukken, dus kijk vast of er iets voor je bij is.

Rotary Club Oisterwijk is een actieve serviceclub met gemotiveerde mannen en vrouwen die bij willen dragen aan de lokale gemeenschap.