glasvezel

Bohemian Rhapsody in Tiliander Oisterwijk


Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury.

Bohemian Rhapsody, een film Queen.

Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, net als Mercury uit de hand gelopen levensstijl welke bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Tijdens dit proces legde de band, die meer voelde als familie, de basis voor hun nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert. Rami Malek won de Oscar voor Beste Mannelijk Hoofdrol voor zijn vertolking van Freddie Mercury. Daarnaast was deze film genomineerd voor de Oscar voor Beste Film.

Bohemian Rhapsody is te zien op maandag 28 oktober om 20.00 uur in Tiliander te Oisterwijk. Entree €8,-. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Tiliander of bellen naar 013- 207 3333.