banner

BlueBird Café in actie voor Stichting Tess


Op zondag 10 november 2019 treedt BlueBird Café belangeloos op bij Feesterij \’t Stokske, Zandstraat 1 A te Moergestel.

De Bandleden van BlueBird Café

De bandleden hopen op het eind van deze middag een mooi bedrag aan Stichting Tess te kunnen overhandigen. Bluebird Café is een intiem luisterconcert voor liefhebbers van akoestische gitaarmuziek en meerstemmige zang. Wilma Smulders, Javier Garcia Vicente en de twee Marcels (Verbeek en Smulders) zingen liedjes van o.a. James Taylor, Crosby Stills Nash &Young, Venice, Buddy Holly, Leonard Cohen, Simon and Garfunkel, Eagles, Vince Gill, John Denver, Neil Diamond, Bobby Darin, Dick van Altena en liedjes van hun debuut-CD en eigen werk.

Bluebird Café is een project van drie leden van countryband Savannah en singer-songwriter Marcel Verbeek. De naam Bluebird Café verwijst naar het wereldberoemde muziekcafé in Nashville: het mekka van singer-songwriters, waar dagelijks nieuwe talenten en grote legendes optreden. Kaarten zijn te bestellen via marcel@marcelsmulders.com/ 0616109556 of jan.mathijssen@stichtingtess.nl/ 0628807397. Op de middag zelf aan de deur bij Feesterij \’t Stokske. Dit zolang er nog kaarten beschikbaar zijn.