banner

Biljarttoernooi van mensen in een rolstoel


Op zaterdag 2 en zondag 3 november is er in Wijkgebouw De Waterhoef voor de dertigste keer een biljarttoernooi voor mensen in een
rolstoel.

Rolstoelbiljart in de Waterhoef. (Foto: Joris van der Pijll)

Er zijn deelnemers uit geheel Nederland, die strijden om de Piet de Bakker bokaal. Het begint op zaterdag 2 november om 10.00 uur met een openingswoord door de voorzitter van stichting De Waterhoef. Op zondag begint het programma ook om 10.00 uur. Het weekeinde wordt afgesloten met de prijsuitreiking tussen 17.00 uur en 17.30 uur. De organisatie wil iedere biljartliefhebber en inwoner van Oisterwijk en omstreken uitnodigen om een kijkje te komen nemen in de Waterhoef.

Biljartsport is een sport voor iedereen. Voor meer informatie kunt u bellen naar Piet de Bakker: 013-5215668 06-40037270  Doet u aan biljartsport en zit u in en rolstoel en wilt u meedoen? Bel dan zo snel mogelijk naar bovenstaand telefoonnummer.