banner

Beeldkracht Oisterwijk bezoekt Van Abbemuseum


Woensdag 30 oktober hebben de cursisten van Beeldkracht, hun gasten en het vrijwilligersteam een bezoek gebracht aan het Van Abbemuseum in Eindhoven.

De cursisten bezoeken het Van Abbemuseum in Eindhoven (Foto: Ellen Geerts)

Dit museum voor hedendaagse kunst verzorgt rondleidingen in het kader van “Onvergetelijk VanAbbe”, speciaal voor mensen met geheugenproblemen. Na een ontspannend ritje in de touringcar werden de cursisten en het team hartelijk ontvangen met koffie waarna ze in 2 groepen werden rondgeleid. Er was volop ruimte voor interactie en de cursisten, allemaal schilders, keken met veel belangstelling en wisselden van gedachten met elkaar en de rondleider naar aanleiding van het werk. Voor zowel het vrijwilligersteam als de mantelzorgers was het bijzonder om met de cursisten op stap te gaan en samen te kijken naar kunst. Voor iedereen een inspirerende ervaring!

DTZ logo low