banner

Bart’s benefiet bingo in Oisterwijk


Op donderdag 10 oktober was het zo ver, Bart’s benefiet bingo. Een avond met ouderwetse bingo voor het goede doel. Al jaren zamelt Bart Merkelbach geld in voor het goede doel en zorgt als tegenprestatie voor een sportieve uitdaging. Met zijn actie barttegenkanker wordt er geld opgehaald voor Kika (kinderen kankervrij).

De bingo bracht €3316,15 op voor Kika

Eetcafé de lieve lente werd speciaal voor deze avond omgetoverd tot heus bingo paleis. Met een schat aan prijzen, welke geheel belangeloos ter beschikking werden gesteld door voornamelijk Oisterwijkse ondernemers, een hapje en drankje werd deze avond een groot succes. Onder presentatie Karin v Zandbeek en Huub vd Bogaard en toeziend oog van de organisatie werd er een schitterend bedrag opgehaald van maar liefst 3316.15,- euro!! Een top avond die werd afgesloten met een spetterend optreden van zanger Chiem! Een top avond waar Oisterwijk trots op kan zijn. Namens Bart en Kika alle sponsoren, deelnemers en organisatie hartelijk dank!

 

DTZ logo low