anytime

Avond van de Filmmuziek in Den Boogaard Moergestel


Soms kijk je vaker naar een film, omdat het niet alleen de beelden zijn die aanspreken, maar vooral de muziek. Goede filmmuziek benadrukt de sfeer en versterkt het gevoel bij de getoonde beelden, passend bij de bedoeling van de filmmaker. De match tussen de muziek in je oren en het beeld op je netvlies geeft je hersenen een extra prikkel.

Into the movies, 2 november om 20.00 uur in Den Boogaard Moergestel.

Op 2 november maakt Muziekvereniging Prinses Juliana Moergestel deze match en het belooft een zeer speciale avond te worden. Door
medewerking van een aantal leden van de Reservoir Dogs Band, vernoemd naar de Tarantino-film “Reservoir Dogs”, die hun sporen inmiddels ruim hebben verdiend, wordt een extra impuls gegeven aan de uitvoering.
Daarnaast is ook lokaal talent aangeboord om de zangpartijen voor hun rekening te nemen. Milou Lapien die inmiddels ruime ervaring heeft opgedaan met haar band “Coverup!” Dirk Reijrink, zanger en gitarist bij de band “Slik Rock Band” en Danielle van den Hurk die we nog kennen van eerdere proms-uitvoeringen en die muzikaal al jaren aan de weg timmert zullen zorgen voor de vocale partijen. Succes verzekerd! De te spelen stukken worden nog niet verklapt maar ze zijn stuk voor stuk de moeite waard. Zorg dat u erbij bent. Voor maar €10,- kunt u getuige zijn van een topavond waar nog lang over zal worden nagepraat. Dat kan al na het concert, want er is ook gezorgd voor muziek in de afterparty zodat u onder het genot van een glaasje nog kunt nagenieten van deze avond. Entreekaarten zijn te verkrijgen bij Jumbo en bij Wout en op 2 november aan de kassa van Den Boogaard.

Zaterdag 2 november in Den Boogaard, aanvang 20.00 uur.