banner

Zuivelabonnement bij de Smaak van Heukelom


Herken je het nog van vroeger? De melkman kwam door de straat en met het flessenrek in de hand kocht je de lekkerste melk, vanillevla en karnemelk aan de deur, in de glazen fles. Heimwee naar die tijd? Dat hoeft niet meer!

Verschillende zuivelproducten bij de Smaak van Heukelom
(Foto: Evelien Vromans)

De Smaak van Heukelom biedt sinds kort zuivelabonnementen aan. Iedereen kan het abonnement met een aantrekkelijke korting afsluiten en wekelijks ophalen in de boerderijwinkel. De inhoud van het vaste pakket kan je zelf samenstellen, al naar gelang de gezinssamenstelling en wat je wekelijks nodig hebt. Inwoners van de wijk Pannenschuur, Heukelom en Berkel-Enschot kunnen het op vrijdag zelfs thuis laten bezorgen. Als dat niet makkelijk is?

De Smaak van Heukelom heeft zuivel in glazen flessen met de nostalgische smaak van vroeger. Heerlijke chocoladevla, melk mét het laagje room er nog op, rijstepap zoals oma die maakte en de romigste slagroom. De zuivel wordt gemaakt van de melk uit Heukelom, van de Piet van Meintjeshoeve. De zuivelproducten zijn vrij van kleur- en smaakstoffen en bevatten minder suiker. Op de boerderij wordt de bedrijfsvoering op duurzame wijze gehanteerd en streeft boer Rob Denissen naar een natuur inclusieve veehouderij. Hier is ook de boerderijwinkel geopend op donderdag en zaterdag. De boerderij is te vinden op Hoog Heukelom 11, achter de melktap, in Heukelom.