anytime

Wethouder blij met Oisterwijkse cultuurprogramma


Wethouder Dion Dankers heeft donderdagavond het nieuwe theaterprogramma van Cultuurcentrum Tiliander in ontvangst genomen.

Wethouder Dion Dankers ontvangt de theaterkrant uit handen van theaterdirecteur Ruud van Eeten.

Het programma is digitaal te zien op de website van Tiliander / Den Boogaard, de aankondigingen volgen op onze website en in de agenda, en afgelopen week werd er bij De Nieuwsklok een theaterkrant gevoegd.

‘Er staat ons een mooi seizoen te wachten met Brabants cabaret, theatercollege’s, klassiek en popmuziek, en een unieke samenwerking met het documentaire festival DocFeed uit Eindhoven, met diverse vertoningen van documentaires,’aldus theaterdirecteur Ruud van Eeten. Dankers: ‘In de politiek is rondom Tiliander jaren gesproken over stenen, de doorontwikkeling op gebied van cultuur heeft niet stil gestaan. Vanaf nu praten we over cultuur. Iets waar we als gemeente Oisterwijk trots op mogen zijn.’

Het aankomende theaterseizoen laat veel moois zien, van zowel amateurverenigingen, Sinterklaas, carnaval en vele professionele voorstellingen en films.