banner

Vriendinnen bingo in de Inloop in Oisterwijk


De vrijwilligers van huiskamer De Inloop nodigen u van harte uit om op maandag 9 september met uw vriendin samen naar de bingo-middag te komen. Vanaf 14.00 uur zullen de balletjes weer rollen. Er zijn vijf rondes maar u betaalt slechts voor vier rondes want het laatste rondje is deze keer van de zaak.

Nieuwe deelnemers spelen gratis mee

Samen bingo spelen om elkaar te ontmoeten

De gasten die voor de eerste keer komen, hoeven zelfs helemaal niets te betalen want behalve de koffie en thee zijn ook alle kaarten voor hen gratis. Zo kunt u op een vrijblijvende manier kennis maken met onze bingo-middag.

Een leuke middag
Huiskamer de Inloop is een van de twee huiskamers van Stichting Inlooppunt Oisterwijk en vindt u aan de Kerkstraat 48 in Oisterwijk. Kom en pak deze kans. U hebt nu de gelegenheid om het eens te proberen en te zien of het iets voor u is. Gasten die al eerder mee deden zijn enthousiast: ‘Het was een hele leuke middag” zo vertelde een van de bezoekers. “Gelukkig geen grootschalig gebeuren maar een gezellige groep en elke keer zijn de prijsjes zeer verrassend”.

Wilt u meedoen?
U kunt gewoon binnen lopen. Mocht u vooraf meer informatie willen over deze en andere activiteiten, dan kunt u bellen naar Ingrid Oosterling 06-17163091. Of kijk op de website van het Inlooppunt.