banner

Voorleesuurtje in Bibliotheek Oisterwijk


Eens per maand organiseert de Bibliotheek Oisterwijk een voorleeshalfuurtje voor de allerkleinsten, deze maand is het thema dokter.

Voorlezen is leuk én goed voor de ontwikkeling

Kinderen t/m vier jaar zijn welkom samen met hun vader, moeder, opa of oma. Na een mooi verhaal over de dokter komt een echte dokter nog wat meer vertellen over het lichaam en hoe dit er van binnen allemaal uitziet.

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Kom je ook luisteren naar een mooi verhaal?

Het voorleeshalfuurtje is deze maand op vrijdag 27 september van 10.00 uur – 10.30 uur. Gratis, in de bibliotheek.