banner

Verkeersopfriscursus voor senioren


Bent u inwoner van de gemeente Oisterwijk, Moergestel of Heukelom en wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Grijp nu uw kans! In 3 bijeenkomsten van 2 uur wordt u onder leiding van een deskundige voorlichter van Veilig Verkeer Nederland bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. Meld u aan voor deze opfriscursus die bedoeld is voor verkeersdeelnemers van 50 jaar en ouder.

In de opfriscursus krijgt u o.a. uitleg over nieuwe verkeersregels

Waarom een opfriscursus?
Verkeersregels veranderen; telkens een klein beetje. Dus ook nadat u uw rijbewijs heeft behaald. Nieuwe verkeersborden, snelheden, wegmarkeringen en bijvoorbeeld voorrangsregels. Wist u dat veertig procent van de verkeersregels in de afgelopen vijftien jaar is aangepast? Het is voor iedere automobilist daarom belangrijk om veranderingen in de verkeersregels bij te houden. Met de online Verkeerstest van Veilig Verkeer Nederland ontdekt u snel en eenvoudig of uw kennis van de verkeersregels nog up to date is.

Valt het aantal juiste antwoorden tegen?
Dan is een VVN opfriscursus een goede vervolgstap. De bijeenkomsten hebben een informatief karakter en er is geen examen aan verbonden. Is dit iets voor u? Meld u zich dan aan met behulp van de inschrijf bon hieronder. Ook dit jaar is er voor een 10-tal deelnemers aan deze cursus de mogelijkheid om zich (geheel vrijblijvend) aan te melden voor een individuele praktijkrit in de eigen auto. Verdere informatie hierover ontvangt u tijdens de cursus.

De 1e cursus is op donderdag 17, donderdag 24 en donderdag 31 oktober 2019 van 09.30 tot 11.30 uur in Oisterwijk; het is raadzaam om alle 3 de data aanwezig te zijn. Maximaal aantal deelnemers 30 personen. Bij een grote aanmelding komt er een 2e cursus mogelijkheid. Bij wijze van proef willen we die dan gaan geven in de avonduren.

Inschrijven
U kunt zich inschrijven door een mail te sturen naar: bj.pijnappel@home.nl U ontvangt daarna een bevestiging en voor aanvang van de 1e cursusdag een uitnodiging met de locatie gegevens (Wijkcentrum de Waterhoef).
Heeft u nog vragen dan kunt u bellen naar: Boudewijn Pijnappel, 06 – 15 01 01 59

Delen: