banner

Van een leren- naar een luiertas,  hoe dan?


Je moet er niet aan denken, aan zo’n pastelkleurige moedertas. Wie aan de luiertas moet, heeft echter meer mogelijkheden dan dat (zucht van verlichting).

Het is best een overgang, naar het moederschap. We noemen hier niet alle fysieke en geestelijke veranderingen, want daar zijn andere informatiebronnen voor. Wij willen je graag meenemen in de wereld van de tassen. Want ook daarin verandert het een en ander als je moeder wordt, of vader.

Van vlekjes en krasjes wordt een tas mooier

Iedereen weet dat een mooie dames leren tas een feestje is. Behalve dat je voor een praktische tas gaat waar al je noodzakelijke spulletjes in passen, wil je er eentje waar je goed mee voor de dag kunt komen.

Ook met een luiertas kan je er hip bij lopen

Zo’n leren tas gaat op een gegeven moment helemaal bij je horen. Immers; er komt eens een krasje op, of butsen en vlekjes. Niets aan de hand, daar wordt leer alleen maar mooier van. Dus krijgt die tas een steeds persoonlijker uitstraling.

Leer wordt bovendien steeds soepeler naarmate je daar langer mee omgaat. Wie zo’n prachtig leren exemplaar dagelijks draagt, gaat ervaren dat deze steeds fijner aanvoelt.

Wat het moederschap met die leren tas te maken heeft

En dan komt het blije nieuws: je wordt moeder! Wat dat met een tas te maken heeft? In eerste instantie niets, maar uiteindelijk ook weer wel. Want nu moet jouw geweldige tas ineens aan heel andere eisen voldoen.

Waar laat je die luiers, die doekjes, die flesjes melk en dat extra rompertje? En dan wil je ook nog je eigen make-up-tasje mee en je notitieblok, je portemonnee en je smartphone. Ga er maar aan staan.

De angst voor een zoetig gebloemde tas, kun je van tafel vegen

Valt mee hoor! Je kunt namelijk bij verschillende merken een prachtige leren tas aanschaffen die uiteindelijk een luiertas blijkt te zijn. Dus de angst om ineens een zoetig gebloemde tas te moeten dragen, kun je van tafel vegen.

Niet nodig, je draagt gewoon een mooie leren tas, met daarin een verschoningsmatje en alles wat we hierboven al opsomden. Niemand ziet dat je een luiertas draagt. Zelfs als je zonder je kindje of zonder kinderwagen op stap gaat, kan die luiertas gewoon om je schouder.

De luiertassen zijn kwalitatief net zo goed en ze zijn mooi

Deze tassen zijn kwalitatief net zo goed als de leren schoudertassen, dragen comfortabel, zijn mooi afgewerkt en net als je dagelijkse tas, worden ze met de tijd steeds mooier en krijgen ze die persoonlijke touch.