banner

Vakantieschool in Oisterwijk


Op donderdag 17 oktober organiseert Pedagogische Praktijk van den Hoven uit Oisterwijk weer een vakantieschool. Alle kinderen uit de gemeente Oisterwijk uit groep 3 t/m 8 zijn welkom.

Kinderen zijn creatief bezig op de Vakantieschool Oisterwijk (Foto Sanne van den Hove).

Tijdens deze dag gaan de kinderen op reis naar de maan. Op een creatieve manier wordt een bezoek gebracht aan deze planeet en wordt er een cupcake wedstrijd gehouden in het thema heelal. Kosten bedragen €5,00 per kind. Inschrijven kan via de website van de Pedagogische Praktijk of bel Sanne van den Hoven: 06-10697333.

De vakantieschool is een preventieve activiteit gericht op de ontwikkeling van een kind, voor alle kinderen van de basisscholen uit gemeente Oisterwijk, dus ook Moergestel en Heukelom. Alle kinderen mogen deelnemen, maar in het bijzonder kinderen met een special need. Er is professionele begeleiding die kennis heeft van veel diagnoses en de tijd en de aandacht die een kind nodig heeft. Ook voor mensen die de deelname kosten van €5,00 niet kunnen betalen is het mogelijk om mee te doen. Overleg even met Sanne.