glasvezel

Sporthal en zwembad Den Donk bijna open


Na maandenlang bouwen is het eindelijk zover: op zaterdag 12 oktober wordt de spiksplinternieuwe sportaccommodatie Den Donk aan de Sportlaan in Oisterwijk feestelijk geopend. Na een officiële opening door wethouder Stefanie Vatta en Optisport mag iedereen tussen 11:00 uur en 16:00 uur een kijkje komen nemen. En zoals het hoort bij een open dag van een sportaccommodatie, kan er meteen volop gesport worden!

De eerste emmers water in het nieuwe zwembad (Foto: Gemeente Oisterwijk)

Sport mee
In de nieuwe sporthal zal van alles te beleven zijn. Zo laten de sportverenigingen die hun intrek nemen in de nieuwe accommodatie en 2College Durendael zich hier van hun sportiefste kant zien. Neem je zaalsportschoenen mee zodat je meteen mee kunt doen. Sla een balletje met een hockeystick, klim op de gloednieuwe klimwand of scoor tijdens een van de handbalwedstrijdjes. Geen zin om te sporten? Neem dan plaats op onze prachtige tribune en bekijk wat er te beleven valt of drink een drankje in de gezellige horecagelegenheid. Ook nog een gratis duik nemen in het nieuwe zwembad? Vergeet dan vooral je zwemkleding niet. Exploitant Optisport zorgt voor speelmaterialen, plezier gegarandeerd!

Blijf op de hoogte
Alles weten over de opening? Houd dan de gemeentepagina in de Nieuwsklok en sociale media van de gemeente Oisterwijk in de gaten of schrijf je in voor de speciale Den Donk nieuwsbrief.