banner

Play offs softbal Roef! Dames 1


Na een mooi sportseizoen is het Softbal team Roef! Dames 1 gelukt om in de reguliere competitie als koploper te eindigen.

Roef! Dames 1 (Foto: Devin Bijker)

Dit betekend dat het team een ticket heeft weten te bemachtigen om volgend seizoen Europees te gaan spelen. Nu gaat Roef! Dames 1 op weg naar een plekje in de finale van het landskampioenschap.

Play-offs
De vier hoogst geëindigde teams binnen de reguliere competitie strijden de komende week om een felbegeerde finaleplaats op het Landskampioenschap middels de zogenoemde Play-Offs. Het Moergestelse team speelt deze Play-Offs op zaterdag 7 en 14 september. Op 7 september is de tegenstander Olympia uit Haarlem, de wedstrijd start om 14.00 uur.  De week daarna op 14 september strijden ze tegen de Terrasvogels, ook deze wedstijd begint om 14.00 uur. Voor uitermate spannende sportiviteit en mooie acties is Roef! de komende zaterdagen dan ook de place to be! Dames1 kan bovendien alle aanmoediging en support gebruiken! Iedereen die graag naar sport kijkt of nieuwsgierig is naar de sport is meer dan welkom op 7 en/of 14 september.