banner

Verrassende Culinaire Tour door Oisterwijk


Op vrijdagavond 27 september vindt de PAREL Express Culinaire Tour plaats, een heerlijk avondje uit in Oisterwijk.

De PAREL Express, een bekend gezicht in het straatbeeld van Oisterwijk (Foto: Joris van der Pijll)

Het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht worden in verschillende restaurants genuttigd. Welke restaurants dit zijn is iedere keer weer een smakelijke culinaire verrassing. De PAREL Express zorgt er voor dat de deelnemers kunnen genieten van de avond en brengt de deelnemers naar de diverse restaurants toe. Het maximum aantal deelnemers bedraagt 44.

Programma
De deelnemers worden om 17:45 uur verwacht op het start- en eindpunt van deze Culinaire tour: Keuken van Leer in de KVL Leerfabriek, Almystraat 14 Oisterwijk. De Parel Express vertrekt iets na 18.00 uur. Rond 21.30 uur zijn de deelnemers weer terug bij Keuken van Leer. In de deelnameprijs van € 39,50 per persoon is een vervoersticket van de Parel Express inbegrepen. Ook ontvangt u naast het 3-gangen menu bij elk gerecht een drankje. Met dieetwensen kan rekening gehouden worden.