banner

Opening nieuwe Burghtweike


Zaterdag is het dan zover! De feestelijke opening van het vernieuwde Burghtweike!

Opening van de nieuwe speeltuin

Een gedeelte van de wijkwerkgroep heeft, na diverse overleggen ter plekke, samen met elkaar een leuk programma uitgezet voor 7 september aanstaande. Met groen als verbindende factor! Wat heeft het nieuwe groen jullie allemaal te bieden en wat kun je er zoal doen?

De feestelijke opening is om 15.00 uur en daarna zijn er een aantal activiteiten. Onder andere een workshop over kruiden en een bootcamp voor jong en oud. Ouders, kinderen en kleinkinderen zijn dus van harte welkom.

Ontmoetingsplek
Naast de activiteiten is er een informatiestand met nieuwe ontwikkelingen over participatie in de woon en leefomgeving, en de eigen rol die je daarin kunt nemen. Natuurlijk is het ook genieten van de nieuwe ontmoetingsplek met de Loofgang, voorzien van mooie planten. Uiteraard wordt ook gezorgd voor koffie/ thee met wat lekkers. Later op de middag wordt een lekkere soep geserveerd en kunt u ook een graantje meepikken van de BBQ.