banner

Open middag Vrijmetselarij in Oisterwijk


De vrijmetselarij is omgeven door tradities, symbolen en rituelen, en mag steeds meer belangstelling en waardering ontvangen. Daarom organiseert de vrijmetselarij een publieke bijeenkomst met een lezing op 14 september om 14.00 uur in De Voorhof, Kerkstraat 64 in Oisterwijk. Hierbij wordt informatie gegeven over de vrijmetselarij en over Loge De Drie Verlichte Torens uit Tilburg. Toegang is gratis.

Rechts van de Protestantse kerk, is de ingang van de Voorhof (Bron: Google Maps)

Na afloop van de lezing wordt u in de gelegenheid gesteld om met de spreker en/of andere aanwezigen van gedachten te wisselen en vragen te stellen. De vrijmetselaren zullen hun lezing vormgeven door een “comparitie”. Dit is één van de werkvormen tijdens bijeenkomsten van de loge. Het gaat hierbij vooral om verdieping en uitwisseling van kennis of ervaringen en zeker niet om elkaar te overtuigen van een mening. Een goede gelegenheid om iets van de sfeer te proeven en een kijkje in de keuken te nemen, waarbij de vrijmetselaren de comparitie ritueel zullen openen en sluiten.

Aanmelden
Om u te verzekeren van een plaats kunt u uw aanwezigheid kenbaar maken middels een e-mail naar: secretarislogeddvt-274@live.nl.