banner

Nieuwe paardenrijhal Oisterwijk geopend


Op zondag 22 september werd de nieuwe grote rijhal van Manege ’t Halster officieel geopend. 

Directeur van De Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS) Haike Blaauw, was naar Oisterwijk afgereisd om dit moment te mogen verzorgen. Naast het officiële lintje doorknippen had hij ook nog een geweldige verrassing voor Mark en Bjorn Berkelmans. Door de uitbreiding van de paarden rijhal heeft de manege een waardering van maar liefst 5 sterren mogen ontvangen.

Mark en Bjorn Berkelmans met Haike Blaauw (Foto: Cylia Nijenhuis)

Na de officiële opening werden de laatste onderlinge wedstrijden van het seizoen 2018-2019 in de categorie springen verreden. De deelnemers waren erg goed aan elkaar gewaagd en er mochten er dan ook veel door naar de barrage. Na deze prijsuitreiking werd bekend dat Sarah Verstijnen en Carlijn Leijten groepskampioen geworden waren. Zij konden zich opmaken voor een spannende finale.

In de finale was het een nek aan nek race. Carlijn ging als eerste van start en reed een foutloos parcours. Ook Sarah ging foutloos door het lastige parcours en beide eindigde dan ook bijna gelijk. Uiteindelijk heeft Carlijn met slecht 0,5 punten verschil de titel Clubkampioen Springen 2019 binnen gesleept.