banner

Nieuwe expositie in kasteel Nemerlaer Haaren


Rien van Osch(1958) gelooft nog steeds in sprookjes. Dat laat zijn expositie “Magical worlds in Kasteel Nemerlaer te Haaren ook wel zien.

De ingang van Kasteel Nemerlaer in Haaren (Foto: Joris van der Pijll)

Kleurrijke scheppingen, veelal als digitaal geschilderd werk aangeboden. Rien: “De basis van een digitaal werk is weliswaar een foto, maar die krijgt een flinke metamorfose. Gebruik makend van alle kleuren,-die wij mensen, kunnen zien,- worden de accenten in de foto zoveel mogelijk benaderd.” Rien heeft zich vooral bekwaamd in het “Magisch fotorealisme.” Zijn passie voor natuur, fictie, sprookjesverhalen, middeleeuwse stadstafereeltjes, dieren, planten en kinderen dragen allemaal bij tot het scheppen van magische sferen en sprookjesachtige verhaallijnen. Evenals de inspiratie, die hij uit kunstgeschiedenis en geschiedenis haalt. Rien van Osch, veelzijdig en hardwerkend man, geeft ook muzieklessen en Engelse taal.

Zijn expositie staat van begin oktober tot en met zondag 10 november in kasteel Nemerlaer in Haaren. Iedere zondag is de expositie te bekijken van 10.00 uur – 15.00 uur. Door de weeks kan na telefonische afspraak: 06-49264784.