banner

Kennismaking met filosofie


Maandag 30 september opent huiskamer De Inloop aan de Kerkstraat 48 in Oisterwijkom 14.30 uur haar deuren voor weer en interessante middag.

Samen praten over filosofie

De organisatie van Cultuur & Beleef heeft Ria Schoenmakers-van Osch (filosoof, theoloog) bereid gevonden om een middag te verzorgen over filosofie. Het woord kennen we allemaal, maar wat houdt het in? Hoe moeilijk is het en wat hebben wij daaraan? Zij zal ons laten zien dat wij allemaal wel eens filosofische vragen stellen en dat het ook goed is om dat te doen. Het helpt ons in het leven om antwoorden te vinden op vragen die er toe doen.

“Filosofie kan zelfs troost bieden”, zegt Alain de Botton, een hedendaags filosoof, schrijver van heel toegankelijke boekjes over allerlei onderwerpen. Het belooft een interessante bijeenkomst te worden. Mevrouw Schoenmakers is gewend met groepen om te gaan en wil graag op uw vragen ingaan.

Aanmelden
U kunt zich voor deze middag aanmelden bij Jacqueline van den Acker, tel. 013- 5284080 / 06-23960635 of mail: jacquelinevandenacker@contourdetwern.nl. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd van 2 euro.