banner

Jeugdclub Pannenschuur weer van start


Vrijdagavond 6 september was het een gezellige drukte bij Wijkcentrum Pannenschuur. Ouders en kinderen stonden in de rij om in te schrijven voor de Jeugdclub. 151 Kinderen lieten zich inschrijven.

Was je die avond verhinderd en wil je nog inschrijven? Dan is dat nog mogelijk op de openingsparty op vrijdag 27 september van 19.00-19.30 uur.

De aanmeldingen stromen binnen (Foto: Claudia Copal)

Dankzij de vele vrijwilligers kunnen er ook dit jaar weer 9 leuke thema-avonden georganiseerd worden. Volgend jaar zullen meerdere vrijwilligers gaan stoppen, ook binnen het bestuur. Het zou heel jammer zijn als de Jeugdclub niet kan blijven bestaan door een gebrek aan vrijwilligers. Daarom via deze weg een oproep voor nieuwe vrijwilligers (vanaf 18 jaar).

Wat wordt er van u verwacht op deze 9 vrijdagavonden?
Om 17.45 uur starten met het inrichten / versieren van de zaal, tussen 19.00-21.30 uur houdt u toezicht, schenkt u drinken in, verkoopt u snoep, begeleidt u een spel enz. Na 21.30 uur moet de zaal weer schoon gemaakt wordt. Rond 22.30 uur sluit de avond af. Voor meer informatie kunt u mailen naar: jeugdclubwijkcentrumpannenschuur@ziggo.nl