banner

Inschrijven Jeugdclub Pannenschuur


De enorme succesvolle Jeugdclub in de Pannenschuur, start in september met haar nieuwe seizoen, en breidt meteen uit!  Vanaf dit jaar mogen ook de kinderen uit andere wijken van Oisterwijk meedoen!

Alle kinderen van 8 jaar oud tot en met groep 8 van de basisschool, die in Oisterwijk wonen of op school zitten, mogen zich aanmelden. Dat kan op vrijdag 6 september van 19.00 tot 20.00 uur in Wijkcentrum Pannenschuur, aan het Pannenschuurplein in Oisterwijk.

Begeleiding

Gek doen bij Jeugdclub Pannenschuur

De Jeugdclub organiseert maandelijks een themaparty, met een ruime keuze aan spel en activiteiten, muziek en vooral veel lol maken met leeftijdsgenootjes. Dit doen ze onder begeleiding van een groep enthousiaste vrijwilligers, veelal ook zelf ouder van een kind, dus met ervaring en zorg. De club kan nog vrijwilligers gebruiken; ook die mogen zich melden!

Programma 2019 – 2020

  • 27 september Openingsparty
  • 1 november Halloween
  • 13 december Chinese avond
  • 10 januari Gemaskerd bal
  • 21 februari Carnaval
  • 6 maart Superhelden
  • 3 april Zwerversgala
  • 15 mei Pirates of the Caribbean
  • 3 juli Eindfeest

 

 

Delen: