anytime

In memoriam: Paul van den Bosch


Ons bereikte het droevige bericht dat op 11 september Paul van den Bosch op 78-jarige leeftijd is overleden.

Paul van den Bosch

Voor veel Oisterwijkers was Paul een bekend figuur. Hij was zeer actief binnen de gemeenschap van Oisterwijk en zeker binnen de Stichting Sint Nicolaas Oisterwijk. Paul is maar liefst 34 jaar bij de stichting betrokken geweest, samen met zijn vrouw Mien en zoon Ben. Van januari 1983 tot februari 2002 was Paul penningmeester, in die tijd zorgde Paul ervoor dat het de stichting financieel goed ging. Paul is voor zijn maatschappelijke inzet in 2002 door de koningin benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau.

De stichting heeft haar waardering voor de inzet van Paul geuit, door hem te eren met een speld “vriend van Sinterklaas”. De laatste jaren kwamen Paul en Mien graag naar de TryOut-voorstellingen, waar zij ontzettend van het sinterklaasfeest genoten. De leden en de vrijwilligers van de stichting bewaren mooie herinneringen aan Paul. Wij en de kinderen van Oisterwijk en Heukelom zijn dankbaar voor zijn inzet en enthousiasme voor dit mooie feest.
Stichting Sint Nicolaas Oisterwijk wenst de familie van Paul heel veel sterkte de komende tijd.
Stichting Sint Nicolaas Oisterwijk