banner

Oisterwijkse ijsjes leveren 880 euro op voor KIKA


Altijd al eens ijsjes willen eten voor het goede doel? Dat kon tijdens de zomer maanden bij ijssalon Matteo!

De heren zijn blij met het eindresultaat! (Foto: IJssalon Matteo)

In een samenwerking tussen de actie van Barttegenkanker (Bart Merkelbach) en ijssalon Matteo werden zogenoemde Kika ijsjes verkocht. Een voor de gelegenheid door Matteo gemaakte ijs smaak waarbij een deel van de opbrengst naar Kika gaat.

Bart Merkelbach gaat ieder jaar een sportieve uitdaging aan om aandacht te vragen en sponsorgeld op te halen voor kinderen met kanker. Om zo veel mogelijk geld op te halen sloegen Matteo en Bart Merkelbach de handen ineen. En niet geheel zonder succes… De opbrengst van de verkoop van de ijsjes bedroeg maar liefst 660,- euro!! Daarnaast werd de op de toonbank aanwezig zijnde collecte bus rijkelijk gevuld met een totaalbedrag van 150,- euro! Een totaal van 880,- euro!!

Namens Bart, Kika en ijssalon Matteo iedereen hartelijk bedankt voor zijn of haar bijdrage aan deze succesvolle actie!

DTZ logo low