ondernemers

Grenzen-Loos eten bij Mie Pieters in Heukelom


In ons land wonen vluchtelingen die na het verkrijgen van een verblijfsvergunning gaan wonen en werken in Nederland en worden onze buren.Maar over het algemeen kennen we deze nieuw buren niet. We komen ze niet vaak tegen in ons dagelijks leven en gaan niet actief naar hen op zoek.

Eten zonder grenzen, dat kan bij Mie Pieters in Heukelom.

Dit kan anders. Daarom organiseert Mie Pieters elke twee maanden een interculturele avond. De eerst volgende avond is donderdag 19 september, daarna volgt 21 november. Vluchtelingen en vrijwilligers zullen samen een avondvullend programma samenstellen in café Mie Pieters in Heukelom.

Er wordt een maaltijd gekookt uit het land van herkomst, er wordt muziek gemaakt, verhalen verteld, et cetera. Ook zullen er elke avond tolken aanwezig zijn, zodat er onderling gecommuniceerd kan worden tussen de vluchtelingen en andere gasten. Het doel van deze avonden is: is ontmoeting en interactie.

Voor de avond betaalt u €17,50 exclusief de drankjes. Aanvang 19.00 uur. Reserveren is noodzakelijk. Mail naar info@miepieters.nl en u krijgt een bevestiging.